Kate Winslet

Kép
Sztárok

Kate Winslet ismét leforgatta a Titanicot vagy mi van? Nézd meg az új romantikus film előzetesét

Van benne jégpáncél és katasztrófatörténet dögivel. A színésznő azt nyilatkozta, hogy hátborzongatóan ismerősek voltak a forgatási körülmények, például nagyon fázott.

Kép
Sztárok

Te sem vagy egyedül! 10 idézet híres szingli anyukáktól

Kate Winslet, Sandra Bullock, Regina King talán kicsit szerencsésebb helyzetben vannak, mint mi, viszont éppen emiatt folyton magyarázkodniuk kell. Szerencsére ők már megtanulták néhány frappáns mondattal rövidre zárni a szingli anyukaságot érintő kíváncsiskodó kérdéseket – egy-két szöveget mi is elleshetünk tőlük!

Kép
Sztárok

Sztárok, akik Photoshop baki áldozatai lettek

Kiket is csodálunk, kikre is szeretnénk hasonlítani? Állandó téma a sztárok és a photoshop kicsit sem romantikusnak nevezhető kapcsolata. Vékony, nem vékony, szép, nem szép, természetes, nem természetes - és ha természetes, mitől olyan? Bár ritkán, de a hírességek is megszólalnak a digitális tuninggal kapcsolatban. Például most!

Kép
Sztárok

Oscar-díjas színész társat keres: Ők voltak az eddigi barátnői

Leonardo DiCaprio már nem csak a világ egyik legjobb színésze, ő a világ egyik legjobb Oscar-díjas színésze. Kár is rugózni a témán, ám az tény, hogy Leó szíve már egy ideje nem foglalt. Hollywood szívtiprójának nagy kedvencei a modellek, vegyük hát sorra, kikkel keveredett eddig össze az elmúlt években. Persze csak nyilvánosan, a többibe bele se merünk gondolni!

Kép
Sztárok

12 ok, amiért Leonardo DiCaprionak már meg kellene kapni az Oscart

Nem titkoljuk, hogy rajongunk Leonardo DiCaprio munkásságáért, és mint oly sokak szerint ezen a világon, mi is azt gondoljuk, hogy már nagyon kijárna neki egy szobrocska. Hogy miért? Van rá 12 nyomós érvünk!

Kép
Sztárok

Több mint barátság? Kate Winslet és Leonardo DiCaprio kapcsolata képekben

Kate és Leo a Titanic forgatása óta elválaszthatatlanok egymástól! Míg a színésznő már a harmadik férjét fogyasztja, addig jó barátjára ráragadt az örök agglegény jelző. Nézzétek meg a legszebb közös pillanataikat!

Kép
Sztárok

A BAFTA-díjátadó legszebb vörös szőnyeges szettjei

Vasárnap este átadták 2016-os év BAFTA díjait. A britek Oscarjaként is emlegetett rendezvényen hasítottak a legnagyobb hírességek, és alig győztünk válogatni a mesés szettek közül. Íme szerkesztőségünk kedvencei!

Kép
Életmód

Golden Globe 2016: Ők a nyertesek

Golden Globe 2016: Végre magyar sikernek is örülhetünk a Golden Globe-díj történetében, ugyanis a Saul fia kapta a legjobb idegennyelvű filmnek járó elismerést. A mozis nyertesek között a világsztárok domináltak, míg a televíziós kategóriákon belül az újoncokat részesítette előnyben a zsűri.

Kép
Sztárok

InStyle top 15: Ők voltak a Golden Globe legstílusosabb sztárjai

A magyar sikerről már beszámoltunk, most jöjjön a kedvencünk, a vörös szőnyeges mustra! Íme az InStyle top 15-ös listája a Golden Globe díjátadóról - szerinted ki volt a legszebb?

Kép
Stílus

6 híresség, aki elképesztően fest vörös ruhában

A vörös szín minden nőnek jól áll, hiszen árnyalatai azonnal magabiztossá tesznek minket. Íme tíz fotó kedvenc sztárjainkról, akik tudják, hogyan kell magabiztosan viselni ezt a színt!

Kép
Sztárok

Lenyűgöző visszatérés: Kate Winslet a vörös szőnyegen

Hónapok óta nem láthattuk a vöreös szőnyegen, de most visszatért, és szebb mint valaha! Kate Winslet új filmje, A Little Chaos londoni premierjén tündökölt.

Kép
Sztárok

Kate Winslet 10 legszebb vörös szőnyeges ruhája

Kate Winslet az élő példa arra, hogy néhány kiló plusszal is lehet stílusikon az ember, ha jó ízléssel áldotta meg az ég (ha nem, akkor pedig nem ért felfogadni egy jó személyi stylistot). Most összeválogattuk áprilisi címlapsztárunk 10 legjobb vörös szőnyeges szettjét - ki gondolta volna, hogy már csaknem 20 év terméséből szemezgethetünk...

Kép
Sztárok

10+1 érdekesség, amit eddig nem tudtál Kate Winsletről

Az áprilisi InStyle címlapján a gyönyörű színésző, Kate Winslet szerepel. A színésznő élete eddigi legőszintébb vallomását olvashatjátok a magazinban, 12 oldalon, most pedig összegyűjtöttünk 10+1 érdekességet, amit eddig talán nem tudtatok róla.

Kép
Sztárok

Megjelent az áprilisi InStyle, a címlapon Kate Winslet

Megjelent az áprilisi InStyle! A címlapon Kate Winslet, aki eddigi legőszintébb interjúját adta nekünk. Ha kíváncsiak vagytok arra, mit rejt még az új szám, akkor jó helyen jártok!

Kép
Szépség

Kate Winslet gyönyörű volt a Lancome partiján

A Brongniart Palotában egy nagyszabású partval ünnepelte a Lancôme a Yiqing Yin-nel, Alexandre Vauthier-rel és Jacquemus-al megvalósult együttműködést.

Kép
Sztárok

Így néz ki Emma Watson, Johnny Depp és Brad Pitt dublőre

Rengeteg vicces képet találtunk, amelyen ismert színészek dublőreikkel (a nők dublőzeikkel) mosolyognak két forgatás közötti szünetben. Szerintetek melyik páros a leghitelesebb?

Kép
Sztárok

Kate Winslet ismét lenyűgöző

Már a néhány napja is áradoztunk Kate Winsletről, de most sem bírjuk megállni: a színésznő ismét tökéletesen választott szettet A beavatott című film londoni premierjére.

Kép
Sztárok

Kate Winslet nőies és gyönyörű

Kate Winslet mindig is a nőiesen gömbölyű hölgyek példaképe volt. Bár voltak időszakok az életében, amikor ő is megpróbált idomulni a hollywoodi szépségideálhoz, végül mindig győzött az egészséges testkép. Most A beavatott című film Los Angeles-i premierjén nyűgözött le mindenkit.

Előző oldal